Parkeren

Waar kun je parkeren tijdens de kerstmarkt?

Er zijn parkeerplekken gereserveerd tijdens de kerstmarkt. Deze staan voor zowel de auto als de fiets aangegeven via borden. Ook verkeersregelaars helpen je om je naar de parkeerplekken te leiden. Volg de aanwijzingen van de parkeerregelaars alsjeblieft op en blijf vriendelijk. Het zijn vrijwilligers en ze doen dit om jou een leuke dag te bezorgen.

Auto

Parkeren kan aan de Tieberinkweg in Gelselaar. Volg de P-borden in Gelselaar. Na het parkeren volg je de lampions naar de kerstmarkt.

  • Kom je vanuit de richting Borculo? Nadat je Gelselaar binnen bent gereden, ga je meteen linksaf. Parkeren kan iets verder aan de rechterkant.
  • Kom je vanuit de richting Diepenheim? Rijd rechtdoor door Gelselaar en ga vlak voordat je er weer uitrijdt naar rechts. Parkeren kan iets verder aan de rechterkant.
  • Kom je vanuit de richting Lochem/Markelo? Ga dan in Gelselaar bij het kruispunt naar rechts (Diepenheimseweg). Vlak voordat je het dorp uitrijdt, ga je naar rechts. Parkeren kan iets verder aan de rechterkant.
  • Kom je vanuit de richting Neede/Noordijk? Ga dan nadat je Gelselaar bent binnengereden op het kruispunt naar links.┬áVlak voordat je het dorp uitrijdt, ga je naar rechts. Parkeren kan iets verder aan de rechterkant.

Fiets

  • Kom je vanuit de richting Borculo? Dan kun je je fiets neerzetten bij de school. Fiets Gelselaar binnen en ga verderop bij het kruispunt naar links. Je ziet de school vrij snel aan de rechterkant.
  • Kom je vanuit de richting Diepenheim? Dan kun je je fiets neerzetten bij de school. Fiets Gelselaar binnen en ga bij het kruispunt naar rechts. Je ziet de school vrij snel aan de rechterkant.
  • Kom je vanuit de richting Lochem/Markelo? Ga dan in Gelselaar de tweede weg rechts (Driessenweg). Aan het einde van de weg naar rechts. Je kunt parkeren bij de sportvelden.
  • Kom je vanuit de richting Neede/Noordijk? Zet je fiets dan bij de school. Ga bij het kruispunt in Gelselaar rechtdoor. Je ziet de school vrij snel aan de rechterkant.