Contact

Heb je ideeën? Wil je graag helpen? Of heb je ergens een vraag over?

Neem contact met ons op via kerstdorpgelster@gmail.com.

Volg ons op:

Werkgroep

Even voorstellen. De werkgroep Kerstdorp Gelster is opgericht door Gelselaars Belang en bestaat uit Bas Bokhorst, Inge van der Brug, Janine Koetsier, Peter ter Harmsel en Yffi van den Berg. De werkgroep is een mix van bestuursleden en inwoners en staat garant voor een flinke dosis enthousiasme, gedrevenheid en organisatietalent. En dat is maar goed ook, want de organisatie is een flinke kluif. We zijn veel op pad om de organisatie van dit evenement rond te krijgen en kloppen wellicht ook bij jou aan. Als je wilt helpen, laat het ons weten!

De kerstcommissie wordt ondersteund door de technische commissie die bestaat uit Albert Ten Have, Gerrit Arfman, Gerrit Klein Braskamp, Gerwin Dijkman, Loes Hogenbirk, Penny O’Neil en Tonnie Heurneman. Deze handige kanjers doen hun best om zoveel mogelijk ideeën van de werkgroep uit te voeren. En gelukkig geven zij ook praktisch advies, daar waar de ideeën van de werkgroep te enthousiast worden… We zijn hoe dan ook erg blij met dit zeer capabele klusteam.

Meedoen?

In 2024 gaan we met de kerstcommissie weer groots uitpakken met een kerstmarkt. We zoeken nog nieuwe leden voor de kerstcommissie.

Wil je meedoen met de organisatie van de kerstmarkt en andere activiteiten? Laat dat ons dan weten via kerstdorpgelster@gmail.com.