Kerstdorp Gelster 2023

Wat hebben we in 2023 georganiseerd?

Kerstdorp Gelster: ervaar het kerstgevoel in Gelselaar

Verrassing: een kerstverhaal met een wandeling door Gelselaar! Lees er hier meer over.

In december 2022 hebben we een geweldig Kerstdorp Gelster georganiseerd. Ook dit jaar gaan we weer winterse gezelligheid in Gelselaar brengen, maar dit jaar slaan we de kerstmarkt over. Wel is ons al zo mooie dorp geheel in kerstsfeer gehuld en omgetoverd tot een betoverend kerstdorp. Lees hieronder welke kerstactiviteiten er georganiseerd gaan worden.

Lichtjesroute – vrijdag 8 december 2023

Om 19 uur begint de lichtjesroute bij Bie Winkels. Een korte wandeling door het verlichte buitengebied met na afloop Glühwein of warme chocolademelk. Aanmelden hoeft niet. Tijdens de lichtjesroute speelt het leerlingenorkest van Excelsior kerstliederen.

Kerststallenexpositie – 8, 9 en 10 december 2023

Als de lichtjesroute start, wordt ook de kerststallenexpositie geopend bij Bie Winkels. Bewonder prachtige, gekke, gedurfde en bijzondere kerststallen op 8 december, vanaf 19 uur tijdens de lichtjesroute en daarna. Op 9 en 10 december is het open van 11-16 uur. 

Verlichting dorp – vanaf 9 december 2023

Net als vorig jaar wordt het dorp verlicht in december. Daar kun je natuurlijk aan meedoen door bij je eigen huis ook verlichting op te hangen of neer te zeten.

Zo wordt het supergezellig in ons dorp tijdens de donkere kerstmaand.

Winterwandeling – zondag 10 december 2023

Helaas gaat de winterwandeling niet door! De route is te nat. 

Excelsior – zondag 17 december 2023

Op 17 december kun je om 14.30 uur in De Benneker kerstliederen beluisteren van Sosjaal, Excelsior harmonieorkest en een project-dameskoor.

Entree 5 euro, basisschoolleerlingen gratis.