Hoofdsponsor Adfizi

Een van de hoofdsponsors van Kerstdorp Gelster is Adfizi. Waarom sponsort Adfizi Kerstdorp Gelster? Erna Koeslag, eigenaar van Adfizi samen met haar man Jeroen: ‘Wij sponsoren de Kerstmarkt omdat we het erg leuk vinden dat dit in Gelselaar georganiseerd wordt. En wij als eigenaren van Adfizi zelf in het dorp wonen en daarom onze betrokkenheid laten zien.’ Erna verheugt zich het meest op het toneelstuk ‘Kroamschudd’n in Mariaparochie’. Ze doet zelf mee en vindt het altijd een feestje om dit stuk te mogen spelen.

Wat gaan Erna en Jeroen zelf doen met kerst? ‘Kerstavond en eerste kerstdag brengen we met (schoon)familie door, tweede kerstdag is een fijne vrije dag. Kerst betekent voor mij gezellig samenzijn, terugkijken op het afgelopen jaar en vooruitdenken over het komende jaar. En me alweer verbazen over hoe snel de tijd voorbij vliegt’.

Wat is Adfizi?

Adfizi is een administratiekantoor voor het midden- en kleinbedrijf. Erna: ‘Wij werken met een heel fijn en vakkundig team vanuit ons kantoor in Goor. Onze klanten bevinden zich voor het grootste deel in Twente en de Achterhoek. Klanten kunnen bij ons terecht voor de gehele administratie, fiscale zaken, loonadministratie en bedrijfs- en organisatieadvies. Daarnaast verzorgen we ook fiscale zaken voor particuliere klanten. Met ons team van negen personen weten we goed waar we het over hebben op ons vakgebied. We zijn laagdrempelig en oprecht betrokken bij onze relaties.’

Lees meer over Adfizi op: www.adfizi.nl

Advertentie Adfizi